zondag 26 maart 2017

Miniworld Rotterdam in Trainz Simulator bouw update 17

Hallo

Miniworld Rotterdam in Trainz Simulator bouw update 17 In deze update ga ik het hebben over het instellen van wissel paden en treinen. Ik ben hier een week mee bezig maar het gaat nog niet helemaal goed. Ik hoop met deze video dat iemand mij kan helpen.

Als eerste laat ik de Interlocking towers zien. In Atlier laat ik alle instellingen zien en in Driver start ik de rijsessie. Het probleem is dat de wissel paden op een een of andere manier niet geactiveerd kunnen worden.

Als tweede gebruik ik de js-TRF PathControl In Atlier laat ik alle instellingen zien en in Driver start ik de rijsessie. Het probleem is dat deels de wissel paden op een een of andere manier niet geactiveerd kunnen worden.

Als derde gebruik ik rijden via / naar trackmark. Hiermee kom ik al een stuk verder maar het probleem is dat een stoom lok met rijtuigen niet achterwaarts over een wissel bij station Sluishoek willen rijden. Ik had daar ook een test gedaan (niet in deze video) met dezelfde trein combinatie en deze trein dan wel netjes voor het sein gezet maar dan wou hij ook niet over die wissel. Maar deed ik de rijtuigen weg dan wou de lok met tender wel over de wissel. En alle andere treinen willen ook gewoon over die wissel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten